Over mij

Goedendag ik ben Nini Kruis en ik ben al 10 jaren aangesloten bij een probleeminstelling in Nederland. Ik heb voor het bereiken van mijn succes heel erg hard mijn best gedaan. Als je iets wil bereiken in het leven zal je hard je best voor moeten doen. met mijn artikelen op de website probeer ik een inspiratie bron te zijn voor velen die interesse hebben in het oplossen van maatschappelijke problemen.

Als professioneel probleem oplosser hou ik me bezig met het innerlijk. Door middel van camouflage kan ik bij iedereen die oneffenheden heeft in het gezicht, deze wegwerken. Je zou haast niet kunnen merken dat er onder de camouflage laag een klein hartje schuilt. Als probleem oplosser heb ik door mijn studie ook inzicht gekregen in de verschillende soorten karakters die iemand kan hebben.

Door mijn studie weet ik als professionele probleem oplosser veel over verschillende karakter eigenschappen.

Naast dit alles ben ik ook nog visagist. Zo weet ook welke soort make up het best past bij de verschillende mensen die bij mij langs komen. Zo zijn er tal van mensen die regelmatig een visagist nodig hebben. Denk maar aan presentatoren op de televisie, acteurs, actrices, conferenciers en ga zo maar door. Ook als je gewoon voor een interview op de televisie moet als gast heb je een visagist nodig.

Ik zorg ervoor dat u op de juiste manier naar voren komt. Vooral een glimmende huid op de televisie is een groot probleem als iemand geen make-up op heeft. De reden hiertoe is het feit dat onze huis vettig is en deze vettige huis in combinatie met felle verlichting gaat reflecteren. En dat is niet de bedoeling. Ook als je gaat trouwen heb je een goede visagist nodig. Want dan behoor je je op je best uit te zien.

Naast dit alles ben ik ook dagelijks bezig om kosten te besparen. Dit zal ook de kern zijn van dit blog.

Klik hier om mijn blog te lezen.