Hoe bespaar je geld op je kinderspeelgoed

De wereld ontwikkeld zich zodanig snel dat mensen zich op verschillende manieren proberen aan te passen aan de veranderde situaties. Sommige mensen hebben het goed, en kunnen van alles en nog wat permitteren om zaken draaiende te blijven houden. Echter zijn er ook mensen die het op een of ander manier minder goed hebben. Hier gaat het om bijvoorbeeld mensen die in armoede leven. Echter betekend dit niet dat arme mensen per definitie andere gevoelens en verlangen hebben. In dit artikel wordt behandeld het onderwerp van het besparen van geld op kinderspeelgoederen.
De te behadelen onderwerpen in dit artikel zijn:
• Rijk en arm
• Pret
• Junk kopen
• Vervangen
• Zelf maken
• Andere optie

Rijk en arm

Stel nou dat je een liefhebber bent dan Mac Donald burgers. Op een dag win je de loterij en wordt je stinkend rijk. Zodanig dat jij je alles dat te koop is kunt permitteren. Betekend dit dat jij plotseling niet meer zult houden van Mac Donald? Per definitief niet. De smaakpapillen zullen het zelfde werk doen en de zelfde smaken wensen. Zo ook is het geval bij arme mensen. Al hoewel zij niet in staat zijn om hun kinderen te verwennen met bepaalde speelgoederen, bestaat nog steeds de wens bij velen om hun kinderen op een of ander manier te verwennen.

Pret

Hier gaat het om twee verschillende groepen mensen(rijken en armen) die soms op een of ander manier, om wat geld te besparen, wat creativiteit aan de dag leggen en toch nog ervoor zorg kunnen dragen voor pret. Het doel van speelgoederen is om een bepaald niveau van pret te bieden. Niet alleen kinderen, maar ook ouderen maken gebruik van bepaalde speelgoederen. Denk bijvoorbeeld aan mens erger je niet.

Junk kopen

Bepaalde speelgoederen worden vaak door bepaalde mensen vroegtijdig weggegaan. Dit vanwege verschillende redenen. Zo kunnen mensen die opzoek zijn naar bepaalde speelgoederen, en geen nieuwe kunnen permitteren, in de gelegenheid zijn, om tweede of derdehandse goederen te kopen. Het hoeft niet per se, maar is wel een optie om aan goedkope speelgoederen te komen. Een goed voorbeeld van een speelgoed dat tweedehands eenvoudig kan worden gekocht is houten loopwagens of een gewone loopwagen.

Vervangen

Ten eerste kan worden gedacht aan vervangbare goederen. Alle speelgoederen zijn verschillend van elkaar. Indien het jou lukt om een bepaald speelgoed te vervangen met een ander goedkoper speelgoed, dan is het het proberen waard. Dit, zolang het substituut de pret niet verminderd.

Zelf maken

Bepaalde speelgoederen, zoals een vliegtuigje zonder een motor of een autootje hoeven niet te worden gekocht.de gebruiker kan het zelf maken of gemaakt krijgen. Hier zal de creativiteit goed aan de dag moeten worden gelegd.

Andere optie

Een ander optie is het vervangen van het goed met een ander activiteit. Hierbij is in ieder geval van belang dat het niveau van pret het zelfde blijft. Denk bijvoorbeeld aan in plaats van Mens erger je niet spelen, gewoon het spelen van een ander spelletje op papier. Hoe je het keert of draait, zal het moeten neerkomen op een activiteit dat zo veel als mogelijk kan dienen als een nuttige bezigheid.

<3>Leuke video:

https://www.youtube.com/watch?v=k-23UDEiVeE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *